goed voor elkaar
Dat was weer een bijzondere ochtend voor de groepen 7 bij Bunnik Plants.

Week van de opvoeding

22-09-2019
Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms ook best lastig. Daarom is er de landelijke Week van de Opvoeding. Maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te m...………….

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms ook best lastig. Daarom is er de landelijke Week van de Opvoeding. Maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. De landelijke Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, mede-opvoeders en professionals.

Ook in Lansingerland organiseren we een aantal interessante en leuke activiteiten. Een interactief scheidingstheater, lezingen van bekende opvoeddeskundigen, een workshop van de Club voor de Relaxte Moeders, een ouderavond over verleidingen in de pubertijd… Zijn dit onderwerpen die u aanspreken? Kom dan naar de diverse activiteiten die worden georganiseerd tijdens de Week van de Opvoeding van 7 tot en met 13 oktober 2019! In het kader van het thema 'durf te vragen!' vinden er overal in de gemeente boeiende lezingen, workshops en voorstellingen plaats over zaken die voor gezinnen herkenbaar zullen zijn. Kijk voor het complete aanbod op
www.lansingerland.nl/weekvandeopvoeding en meld u snel aan!