goed voor elkaar
goed voor elkaar
goed voor elkaar
Vandaag heeft de novembermarkt plaatsgevonden. Klik snel verder!
Nieuws van de leerkracht

Nieuws van de leerkracht

Welkom bij groep 5!
 

4 oktober 2018
Dierendag was een groot succes! Er waren namelijk allemaal dieren op school en wij mochten ze vasthouden! De foto's hiervan vindt u in dit album.

 


25 september 2018
Vanaf vandaag hebben we een nieuwe juf in de klas. Juf Louise! Ze studeert aan de Pedagogische Academie in Leiden en komt vanaf nu elke dinsdag in groep 5. Juf Louise zal af en toe een les geven en ook buiten de klas met groepjes werken. De introductie activiteit was een succes, dus we verwachten een hele leuke tijd met juf Louise! 

 


18 september 2018
Wat hadden we mooi weer voor ons schoolreisje. Zowel de kinderen als de ouders en leerkrachten hebben een super leuke dag gehad! Voor foto's kijkt u in dit album
  
  

11 september 2018
De derde schoolweek alweer. Wat gaat het toch hard! De kinderen zijn goed bezig met het verantwoordelijk worden voor hun eigen leerproces. Ze maken hun werk, kijken dit zelf na en verbeteren waar nodig. Daarna zetten ze een kruisje bij het vak wat ze af hebben. De leerkracht controleert dit uiteraard in de eerste weken, maar het blijkt dat heel veel kinderen goed te vertrouwen zijn. Super fijn!

Bij de natuur les ging het over levend, dood en levenloos. In tijdschriften hebben de kinderen zelf plaatjes gezocht die hierbij pasten. Het samenwerken ging ontzettend goed!